Informatie :: Wie zijn we?

PC Snelservice: Goede buren worden één onderneming 

PC Snelservice en JB Computers & More gaan op in één onderneming. Per 1 augustus 2007 zal men bij PC Snelservice behalve reparaties ook voor computers en toebehoren terecht kunnen. En dat zes dagen per week. 

Een paar jaar geleden namen Bas Sieberg en Marcel van Dam de reparatieafdeling over van JB Computers & More. Aan de achterzijde van het pand werd een aparte reparatieafdeling ingericht, terwijl Jesse Buitelaar zelfstandig verder is gegaan met de verkoop van computers en componenten op het huidige adres aan de Jan v/d Laarweg in De Lier.

De twee bedrijven vormden een ideale twee-eenheid die naadloos op elkaar aansluiten. Verkoop aan de voorzijde, reparaties aan de achterzijde. Nu, meer dan twee jaar later, hebben Jesse, Bas en Marcel besloten om alle activiteiten bij PC Snelservice onder te brengen. Deze ingrijpende beslissing zal veel voordeel voor de klant bieden, alles in één hand. Voor aankoop of reparaties staan de medewerkers van PC Snelservice klaar om de klant te helpen met de aanschaf van een nieuwe computer of de reparatie van een eigenwijze printer of computer. Jesse zal in de nieuwe opzet geen mede-eigenaar meer zijn maar wel met enige regelmaat ondersteunend mee werken. Het vertrouwde logo van JB Computers zal verder worden doorgevoerd als handelsmerk.

Bas Sieberg is blij met de volgende stap die hij samen met zijn partner na twee jaar heeft kunnen maken: “Ons bedrijf PC Snelservice heeft een stormachtige groei doorgemaakt. Natuurlijk hoop je als beginnende ondernemers dat het dienstenpakket aanslaat, maar dat het zo snel zou gaan hadden we niet verwacht. Jesse kon als ‘buur’ en klant de groei van ons bedrijf goed volgen. Toen hij onlangs aangaf dat hij zijn verkoopactiviteiten bij ons onder wilde brengen hoefden we niet lang na te denken.

Door verkoop en reparatie te bundelen hebben we nu een sterke formule in handen; een ruim assortiment tegen scherpe prijzen en een zeer snelle levering van op maat gemaakte computers en notebooks. En uiteraard een eigen technische dienst: 95 procent van de reparaties vinden binnen één dag plaats. Ook hebben we bijna alle inktpatronen van HP, Epson, Brother, Canon, Xerox en Lexmark op voorraad.

Kortom, de meest kritische computerklant kan nu elke dag, van 9.00 tot 18.00 uur bij ons terecht aan de Jan van de Laarweg 28 in De Lier. Maar natuurlijk kan men vooraf al even kijken op www.pcsnelservice.nl.