Wie zit er achter PCsnelservice?

Als je langskomt voor een reparatie of support nodig hebt, wil je natuurlijk weten wie er aan jouw computer sleutelt.

PCsnelservice is in 2005 opgericht door Bas en Marcel, allebei afkomstig uit het Westland. Beiden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de computerbranche. Bij PCsnelservice weet je dan ook zeker dat je door iemand met kennis van zaken wordt geholpen.

Bas en Marcel leerden elkaar kennen als collega’s. Voor de oprichting van PCsnelservice werkten zij bij een computerwinkel in De Lier. Toen het bedrijf failliet ging en zij op straat kwamen te staan besloten ze om niet bij de pakken te gaan neerzitten. Een maand later werd PCsnelservice opgericht. Een schot in de roos!

PCsnelservice begon klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een actief klantenbestand van zo’n 7000 tot 8000 klanten. Een mooie mix van particulieren en bedrijven.

PCsnelservice werkt snel en is servicegericht. Kenmerkend zijn de korte lijnen en het persoonlijke contact. Bij PCsnelservice word je aan de servicebalie altijd geholpen door dezelfde medewerker. Met vragen kun je ons altijd even bellen of appen.

Tot ziens bij PCsnelservice!

Bas en Marcel